New in: Tea clutch Mango Madness

Ik drink graag thee. Eigenlijk is thee, naast water, het enige wat ik drink.  Ik durf mezelf ook best een theesnob te noemen. Helaas kom ik voor mijn werk of privé nog wel eens op plaatsen waar het aanbod bestaat uit een overjarig zakje naamloze thee, of koffie. Aangezien ik van beide niet blij word sleep ik graag mijn eigen thee mee.

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik achter het bestaan van de tea clutch kwam. Een handige meeneemverpakking waar losse thee en 15 losse theezakjes in zitten zodat je op plaats van bestemming alleen nog kokend water hoeft te bestellen.

teabar1

Ik bestelde Mango Madness, een losse thee opgebouwd uit witte thee, groene thee, stukken mango, kokos, rozen en goudsbloemen. Klinkt goed, right?

Toen ik de thee binnenkreeg wist ik, dit is een aanrader! Een heerlijke zoete geur verspreidde zich bij het openen van de verpakking en de thee zelf zag er prachtig uit. Opgebouwd uit mooie bladeren en je ziet de stukken mango en kokos zitten. Geweldig.

teabar2

Er staat beknopt op hoe je deze thee het beste zet. Je kookt water en laat dit afkoelen naar +/- 75 graden. Hierna doe je een theelepel thee in een zakje en laat dit 2 a 3 minuten trekken. Een kind kan de was doen.

teabar3

De smaak is iets minder heftig dan de geur doet vermoeden maar al met al wel erg lekker. Ik ben fan.

Drink jij wel eens losse thee? Of lijkt je dat te veel gedoe?

This entry was posted in New in and tagged .

Geef een reactie

CommentLuv badge
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud