In de put

  
Ik had hier voor vandaag een juichverhaal gepland. In plaats daarvan zie ik alles momenteel even heel somber in. 

Het leven pakte me beet en hoekte me neer. Wie mij kent weet dat ik nooit lang gevloerd blijf, maar voor nu heb ik de puf even niet meer om op te staan. Ik heb het me even gemakkelijk gemaakt met dekens, kruiken en grote repen chocola. Wanneer alles dan toch tegenzit past daar ook wel een dikke kont bij. 

Anywho..waarom ik dan zo down ben? In een eerder blog schreef ik hoe ik naar dé bekkenspecialist was geweest, en welk pad we zouden bewandelen. 

Afgelopen donderdag stond in dat kader een bezoek aan een pijnpoli op de planning. Ik zou een verdoving in mijn SI-gewricht krijgen en vervolgens de komende uren en dagen minitieus een pijndagboek bijhouden over wat ik wel, of liever niet, voelde. Om goed te kunnen vergelijken was alleen links ingespoten, ik zou dit dan goed kunnen vergelijken met rechts. 

Omdat de reis best lang was, zaten we een half uur na de injectie weer terug in de auto en startte ik mijn pijndagboek. Het was erg lastig bij te houden, want feitelijk voelde ik niet veel. Een zeurend gevoel in mijn linkerbil, getrek en gesteek in mijn rechter SI maar dat was het wel zo’n beetje. 

De dagen erna waren van een ander kaliber. M’n SI voelden aan alsof Jack the Ripper zich erop uitgeleefd had…ik verging van de pijn. 

Vandaag was het controlegesprek met de bekkendeskundige. Vandaag zou ik te horen krijgen of ik in aanmerking kwam voor de SI-fuse, waarbij de bekkenhelften  aan het heiligbeen zouden worden vastgezet en er voor mij weer een wat actievere toekomst was weggelegd, in plaats van 20 uur per dag platliggen..

De arts besloot dat het niet genoeg was. De pijn had volgens hem niet zijn oorsprong in mijn SI gewricht en een operatie zou zinloos zijn. De bodem werd onder mijn voeten weggeslagen. 

Morgen ga ik weer nadenken over hoe nu verder. Vandaag zwelg ik..

2 comments

  1. Olga says:

    Kut

    Wat zou het fijn zijn geweest om een ja te krijgen. Ja we gaan je helpen. Ja er is een soort van oplossing. ‘Ja je levenskwaliteit gaat omhoog…..op een vette nee zit je nu echt niet te wachten.

    Echt heel kut dit

Geef een reactie

CommentLuv badge
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud