{whatever you like} in colasaus

Wacht..wat? Colasaus? Ben je wel helemaal lekker?
Jazeker! Colasaus is heerlijk!

Chickenwings, spareribs, worstjes of een beenhammetje. Nomnom! Sowieso is dat al heerlijk vlees maar in colasaus eet je je vingers erbij op.

20140701-174736-64056043.jpg

Wat heb je nodig?
Vlees naar keuze, 2 eetlepels mosterd, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, een kopje ketchup en een halve liter cola. Om en nabij, het luistert niet zo nauw.

Bak je vlees even aan in de pan, meng de overige ingrediënten, giet het eroverheen en laat het sudderen tot het vlees gaar is en de saus lekker ingedikt. Zo simpel? Ja, zo simpel.

Maar wacht, het kan nóg simpeler!
Doe je vlees in een ovenschaal, giet de gemengde overige ingrediënten eroverheen en schuif dat in een oven van plusminus 190 graden. Haal er uit wanneer jij het er lekker uit vindt zien en alles gaar is.

Ik had je graag een foto van het eindresultaat laten zien maar alles was al op #sorrynotsorry

Smakelijk!

This entry was posted in Recept.

2 comments

  1. DOORETEN says:

    Woeehhaaaaa zo lekker!!! Ik heb nog nooit colamarinade op maar het heeft me altijd bonkers lekker geleken!

    Alleen hoeveel vlees gebruik je ongeveer voor deze hoeveelheid saus, een halve kilo ofzo?

Geef een reactie

CommentLuv badge
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud